Aanmelden

Wil je Like2Run ondersteunen als vrijwilliger bij de ABN AMRO Marathon Rotterdam? We hebben twee keuzemogelijkheden:

Door op een van deze linken te klikken kun je je eenvoudig aanmelden als vrijwilliger voor het desbetreffende evenement. Vul hier jouw persoonlijke gegevens in en controleer deze ook. Let goed op dat je e-mailadres klopt. Via dit adres ontvang je vervolgens een bevestigings-email en te zijner tijd al onze informatie.

Toelichting bij het aanmelden als vrijwilliger

Behalve naar je persoonsgegevens, je keuze voor één of meerdere Like2Run-evenementen, vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Let goed op dat je e-mailadres klopt. Via dit adres ontvang je al onze informatie.

Woon je in de buurt van het parcours en wil je graag in jouw buurt meewerken, dan kan dit. Geef in het veld post/rayon de straat aan waar je wilt helpen.

Is er iemand die zich reeds heeft aangemeld met wie je graag samen wilt meewerken, geef dit dan aan bij 'Voorkeur medewerker(s)'.

Je kledingmaat hebben wij nodig voor de gesponsorde outfit dat je bij een evenement van ons krijgt.

Trouwe vrijwilligers

Wij zien onze vrijwilligers graag terug bij de ABN AMRO Marathon Rotterdam, ABN AMRO CPC Loop Den Haag, Ladiesrun Rotterdam en Bruggenloop Rotterdam. Je kunt zelf aangeven bij welke Like2Run-evenementen wij weer op jouw hulp kunnen rekenen.

Ben jij al vrijwilliger bij ons? Dan ontvang je binnenkort meer informatie over het aanmelden voor de evenementen in 2014. 

Heb je vragen? Stuur ons dan een email via vrijwilligers@like2run.nl  

Datum

Evenement

9 maart 2014

ABN AMRO CPC Loop Den Haag

12 april 2014

ABN AMRO Kids Runs en AD Mini Marathon Rotterdam

13 april 2014

ABN AMRO Marathon Rotterdam

1 juni 2014

Ladiesrun Rotterdam

7 december 2014    

Bruggenloop Rotterdam

AA DrinkADNew BalanceSky Radio