Aanmelden

Wil je ons ondersteunen als vrijwilliger bij de Marathon Rotterdam? We hebben twee keuzemogelijkheden:

  • Aanmelden voor zaterdag 11 april
  • Aanmelden voor zondag 12 april

Door op een van deze linken te klikken kun je je eenvoudig aanmelden als vrijwilliger voor het desbetreffende evenement. Vul hier jouw persoonlijke gegevens in en controleer deze ook. Let goed op dat je e-mailadres klopt. Via dit adres ontvang je vervolgens een bevestigings-email en te zijner tijd al onze informatie.

Toelichting bij het aanmelden als vrijwilliger

Behalve naar je persoonsgegevens, je keuze voor één of meerdere evenementen, vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Let goed op dat je e-mailadres klopt. Via dit adres ontvang je al onze informatie.

Woon je in de buurt van het parcours en wil je graag in jouw buurt meewerken, dan kan dit. Geef in het veld post/rayon de straat aan waar je wilt helpen.

Is er iemand die zich reeds heeft aangemeld met wie je graag samen wilt meewerken, geef dit dan aan bij 'Voorkeur medewerker(s)'.

Je kledingmaat hebben wij nodig voor de gesponsorde outfit dat je bij een evenement van ons krijgt.

Trouwe vrijwilligers

Wij zien onze vrijwilligers graag terug bij de Marathon Rotterdam, CPC Loop Den Haag, Ladiesrun Rotterdam en Bruggenloop Rotterdam. Je kunt zelf aangeven bij welke Like2Run-evenementen wij weer op jouw hulp kunnen rekenen.

Ben jij al vrijwilliger bij ons? Dan ontvang je binnenkort meer informatie over het aanmelden voor de evenementen in 2014. 

Heb je vragen? Stuur ons dan een email via vrijwilligers@like2run.nl  

Datum

Evenement

7 december 2014

DSW Bruggenloop Rotterdam

8 maart 2015

CPC Loop Den Haag

11 april 2015

Kids Runs en AD Mini Marathon Rotterdam

12 april 2015

Marathon Rotterdam

14 juni 2015

Ladiesrun Rotterdam

AA DrinkADNew BalanceSky Radio