IAAF Gold Label voor 'Rotterdam'

IAAF Gold Label voor 'Rotterdam'

De Marathon Rotterdam heeft ook voor komend jaar het IAAF Gold Label voor Road Races toegekend gekregen. Het Gold Label is de hoogste internationale kwalificatie die de Internationale Associatie van Atletiek Federaties verleent aan loopevenementen.
Bernard Kipyego wint marathon Amsterdam

Bernard Kipyego wint marathon Amsterdam

De Keniaan Bernard Kipyego, dit jaar derde in Rotterdam, heeft de marathon van Amsterdam gewonnen in 2.06.22. Snelste vrouw was de Ethiopische Betelhem Moges (2.28.35). De Nederlandse titels gingen naar Paul Zwama en Jacelyn Gruppen.
Nieuw: de 1/4 Marathon Rotterdam

Nieuw: de 1/4 Marathon Rotterdam

Nieuw dit jaar is de 1/4 Marathon Rotterdam, die in de plaats komt van de 10 km Loop. Na de start op Blaak, nabij de nieuwe Markthal, zal het parcours de lopers rondom de Kralingse Plas leiden. Van iedereen wordt, behalve de eindtijd, ook de exacte tijd op de 10 kilometer geregistreerd. Dat betekent dat iedereen de laatste circa 550 meter voluit kan genieten van de finish op een bruisende Coolsingel.
AA DrinkADNew BalanceSky Radio

#mr15 heeft ook voor komend jaar het IAAF Gold Label voor Road Races toegekend gekregen! #mr15 instagram.com/p/uc3-RVDsHH/?…

We gaan weer aftellen! Aanstaande donderdag om 10:00 opent de inschrijving van #cpc15. Wie doet er mee? cpcloopdenhaag.nl