Inschrijving opent halverwege oktober

Inschrijving opent halverwege oktober

Op zondag 12 april 2015 staat de 35ste editie van de Marathon Rotterdam op het programma. De inschrijving van deze jubileum editie zal medio oktober openen. Uit de geschiedenis van de marathon blijkt dat eerdere jubileumedities een piek in het aantal inschrijvingen veroorzaakten. Vorig jaar was de marathon met een recordaantal deelnemers volledig uitverkocht.
Vrijwilliger Ardie Vos geniet bij Vredesloop

Vrijwilliger Ardie Vos geniet bij Vredesloop

Ardie Vos (49) is bij alle Like2Run-evenementen aanwezig. Niet als loopster, maar als een van de vele enthousiaste vrijwilligers. Ze staat er ook weer op zaterdag 20 september tijdens de tweede Vredesloop Den Haag. Een interview met een toegewijd rayonhoofd.
Winnaar provincie Zuid-Holland gehuldigd

Winnaar provincie Zuid-Holland gehuldigd

Tijdens de 34ste ABN AMRO Marathon Rotterdam is er ook weer gestreden om de Provinciën Marathon Challenge. Deze editie kwam de snelste loper van Nederland uit Zuid-Holland. Winnaar Khalid Choukoud ontving uit handen van de Commissaris van de Koning Jaap Smit een cheque t.w.v. €500,- en een mooi bosje bloemen.
AA DrinkADNew BalanceSky Radio

SPOED! De Vredesloop Den Haag is op zoek naar een groep van 10 vrijwilligers die ons willen ondersteunen. Interesse? Reply op deze tweet.

Spinning op het plein voor het @VriendenJKZ is in volle gang! Onze mascotte Paxi doet ook vrolijk mee! :) http://t.co/YCPF5y48hi