Het Zappsport Running team in actie tijdens de ABN AMRO Kids Run

Het Zappsport Running team in actie tijdens de ABN AMRO Kids Run

Ben jij ook zo benieuwd hoe het met Kyra, Milan, Joella, Bradley en Roxy is gegaan op zaterdag 12 april? Kijk dan aanstaande zondag om 8.30 uur naar Zappsport op Ned.3. Zappsport heeft een geweldig leuke uitzending gemaakt van de ervaringen van het runnigteam tijdens de ABN AMRO Kids Runs. Wie weet zie jij jezelf ook terug op televisie!
Column Mario Kadiks: genieten van Eliud, Khalid en vele anderen

Column Mario Kadiks: genieten van Eliud, Khalid en vele anderen

De 34ste ABN AMRO Marathon Rotterdam heeft met de Keniaan Eliud Kipchoge een fantastische winnaar gekregen. Eliud was een klasse apart. Het was prachtig te zien hoe blij hij op de Coolsingel was met de zege en die vreugde deelde met het enthousiaste publiek. Lees meer in de column van Mario Kadiks.
Marathonsupporter groot succes

Marathonsupporter groot succes

De mogelijkheid voor supporters om een digitale aanmoediging via de schermen van de marathonsupporter in te sturen is een groot succes gebleken. In totaal stuurden vrienden en familie van de lopers 12.913 berichten in voorafgaand aan de ABN AMRO Marathon Rotterdam. De populairste loper ontving in totaal 80(!) berichten. Een overzicht van alle berichten vind je hier.
ABN AMROAA DrinkADNew BalanceSky Radio

Iets verloren tijdens #mr14? Kijk op iLost: ilost.nl/org/marathon-r… #mr14

De populairste loper ontving in totaal 80(!) berichten via de marathonsupporter. Gemist? Een overzicht vind je hier: marathonrotterdam.nl/evenement/mara…

Iedereen BEDANKT! #danieldenhoed #mr14 http://t.co/pcGdkVO33p