12 april 2015

Marathon Rotterdam

  AA Drink en Like2Run verlengen contract; speciaal presentje voor deelnemers Marathon Rotterdam

  AA Drink en Like2Run verlengen contract; speciaal presentje voor deelnemers Marathon Rotterdam

  De deelnemers van de Marathon Rotterdam en de andere Like2Run-evenementen worden ook de komende twee jaar voorzien van de producten van AA Drink. Like2Run en AA Drink hebben een nieuwe overeenkomst gesloten waarbij AA Drink official supplier en partner blijft van de Marathon Rotterdam, de CPC Loop Den Haag, de Ladiesrun Rotterdam, de Vredesloop Den Haag en de DSW Bruggenloop Rotterdam.
  IAAF Gold Label voor 'Rotterdam'

  IAAF Gold Label voor 'Rotterdam'

  De Marathon Rotterdam heeft ook voor komend jaar het IAAF Gold Label voor Road Races toegekend gekregen. Het Gold Label is de hoogste internationale kwalificatie die de Internationale Associatie van Atletiek Federaties verleent aan loopevenementen.
  Nieuw: de 1/4 Marathon Rotterdam

  Nieuw: de 1/4 Marathon Rotterdam

  Nieuw dit jaar is de 1/4 Marathon Rotterdam, die in de plaats komt van de 10 km Loop. Na de start op Blaak, nabij de nieuwe Markthal, zal het parcours de lopers rondom de Kralingse Plas leiden. Van iedereen wordt, behalve de eindtijd, ook de exacte tijd op de 10 kilometer geregistreerd. Dat betekent dat iedereen de laatste circa 550 meter voluit kan genieten van de finish op een bruisende Coolsingel.

  Like2Run en @aadrink verlengen contract; speciaal presentje voor deelnemers Marathon Rotterdam. marathonrotterdam.nl/home//11691_AA…

  Throwback Tuesday. The Marathon Rotterdam Wall of Fame! instagram.com/p/usz0m0DsBT/?… #mr15